Advertisement

De Bruyne ei tunne sääliä Liverpoolia kohtaan

Manchester Cityn ja Liverpoolin välinen taistelu Valioliigan mestaruudesta oli hyvin ainutlaatuinen. City voitti taiston yhden pisteen erolla Liverpooliin. Ainutlaatuiseksi tilanteen tekee se, että Liverpool hävisi kauden aikana vain yhden ottelun Valioliigassa ja jäi toiseksi saalistettuaan sarjassa peräti 97 pistettä. Kakkostila ottaa varmasti tiukoille tuollaisen kauden jälkeen ja oikeastaan milloin muulloin tahansa, noilla pisteillä olisi edetty mestaruuteen saakka. Viime kaudella City otti mestaruuden 100 pisteteellä, joka on Valioliigan tämän hetkinen ennätys. Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne kertoo, ettei hän tunne sääliä Liverpoolia kohtaan.

“Se oli huomattavan hyvä yritys, mutta se tarkoittaa sitä, että olimme loppujen lopuksi kuitenkin heitä parempia”, De Bruyne kertoi Sky Sportsille.

“En tunne sääliä heitä kohtaan, sillä en usko, että he olisivat tunteneet sääliä meitä kohtaan. En usko kenenkään tunteneen sääliä siitä, miten tipuimme Mestarien liigassa. Se pitää vain ottaa vastaan.”


“Tiedän miltä heistä tuntuu. Me olemme tunteneet samoin, kun se on tapahtunut meille.”

“Olemme kilpailijoita. Se oli hieno taistelu. Ymmärrän heidän tunteensa, mutta säälin tunteminen heitä kohtaan menisi hieman liian pitkälle.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom