Advertisement

De Bruyne hehkuttaa nuorta City-tähteä: ”Hänestä tulee yksi parhaista pelaajista maailmassa”

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne uskoo, että hänen joukkuetoverista Phil Fodenista voi tulla yksi maailman parhaista pelaajista, jos hänen kehityksensä jatkuu nähdyn kaltaisena.

20-vuotias Foden on jo pitkään ollut olennainen osa Pep Guardiolan ryhmää, ja ehtinyt pelata joukkueessa jo 84 ottelua, tehden 18 maalia ja antaen 14 maalisyöttöä.

De Bruyne on nähnyt Fodenin kehityksen läheltä ja kertoo olevansa innoissaan nuoren keskikenttäpelaajan tulevaisuudesta.

– Phil pärjää todella hyvin. Hän on ollut kanssamme kolme tai neljä vuotta, hän on vielä nuori mies, mutta pelaa säännöllisesti, De Bruyne kertoi ESPN:lle.

– Hän pelaa todella hyvin, kehittyy edelleen ja hänen on jatkettava sitä. Parin vuoden kuluttua, jos hän jatkaa oikealla polulla, hänestä tulee yksi parhaista pelaajista maailmassa.

Foden loisti keskiviikko-iltana myös Englannin maajoukkuepaidassa tehden kaksi maalia Islannin verkkoon. Englanti voitti ottelun 4-0, mutta Kansojen liigan lohkovoitto lipui seuratoveri De Bruynen edustamalle Belgialle.