Advertisement

De Bruyne loukkaantui uudelleen

Manchester Cityn tähtipelaaja Kevin De Bruyne loukkaantui uudestaan Fulhamia vastaan pelatussa Carabao-cupin ottelussa. Belgialainen on viettänyt käytännössä katsoen koko kauden sairastuvalla alkukaudesta saamansa polvivamman takia. Keskikenttäpelaaja sai iskun nilkkaansa Timothy Fosu-Mensahin pudottua kulmatilanteessa pelaajan jalan päälle. De Bruyne otettiin tilanteen jälkeen vaihtoon ottelun 86. peliminuutilla.

Ottelun jälkeen Cityn manageri Pep Guardiola kertoi, ettei tiedä vielä vamman vakavuutta.

“Asiaa tutkitaan lääkäreiden toimesta. Juuri nyt en tiedä onko se mitätön vai vakava vamma”, manageri kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Manchester City on osoittautunut todella laadukkaaksi joukkueeksi ja suoraan sanottuna tulosten valossa De Bruynen kahden kuukauden poissaolo ei ole näkynyt millään tavalla. Joukkue on Valioliigassa piikki paikalla. Se on voittanut kymmenestä ottelustaan kahdeksan ja pelannut kahdesti tasan. Sillä on kaikista joukkueista eniten maaleja. Niitä on syntynyt 26 kappaletta. Omissa on soinut vain kolmesti, joka on vastaavasti vähiten päästettyjä maaleja koko sarjassa.

Manchester City kohtaa Valioliigassa sunnuntaina Southamptonin kotikentällään Etihadilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom