Advertisement

De Bruyne puolustelee joukkuetoveriaan Keanen rajusta kommenteista huolimatta – ”Kyle on yksi meidän luotettavimmista suorittajista”

Edellisviikonlopun huippukamppailu Liverpoolin ja Manchester Cityn välillä päättyi 1-1-pistejakoon. Ottelun ympärillä nähtiin viihdyttävää kommentointia ja ehkäpä suorasukaisimmat sanat tulivat tuttuun tapaan Roy Keanen suusta. Irlantilainen kutsui Kyle Walkeria idiootiksi, kun hän aiheutti Liverpoolille rangaistuspotkun kaadettuaan Sadio Manen kömpelösti ensimmäisellä puoliajalla.

Kuitenkin Belgian ja Englannin Kansojen Liiga -ottelun alla seurakaveri Kevin De Bruyne puolusteli Walkeria median edessä. Hänen mielestään Walker on yksi Cityn tasaisimpia suorittajia ja tärkeä palanen joukkuetta.

”Mielestäni siitä hetkestä lähtien, kun Kyle tuli joukkueeseen, hän on ollut yksi tasaisimmista ja luotettavimmista suorittajista. Hän ei ole ikinä loukkaantuneena, on luotettava sekä erittäin hyvä puolustaja. Mielestäni hän hoitaa tonttinsa todella hyvin.”

”Tietysti, jos vertaat toisiin pelipaikan pelaajiin, niissä on eroavaisuuksia. Et voi vertailla Kylea esimerkiksi Trentiin (Alexander-Arnold) Liverpoolissa. Trent on paljon hyökkäävämpi pelaaja ja Kyle pelaa hieman erilaista roolia meillä, mutta hän tekee sen todella mallikkaasti ja siihen on syynsä, miksi hän on pelannut kaikki nämä vuodet tämän tasoisissa joukkueissa. Se tarkoittaa, että hän on ollut todella hyvä.”

”Ok… mitä Roy Keane sanoo… hän on erilainen mies ja kaikki tietävät sen. Mutta, se on hänen mielipiteensä ja hän (Kyle) kestää sen. Häntä tuskin paljoa painaa nuo kommentit.”

Belgia ja Englanti kohtaavat tänään Kansojen Liigan kamppailussa Brysselissä klo 21.45.