Advertisement

De Bruyne vastasi hänen ja Fernandesin vertailuun – ”En vertaile itseäni muihin pelaajiin”

Kevin De Bruyne vastasi häneen ja Bruno Fernandesiin koskeneeseen vertailuun Manchesterin derbyn alla. Belgialainen kehaisi portugalilaista, mutta ei suostunut ottamaan kantaa vertailuun.

Fernandes siirtyi tammikuussa Manchester Unitedin riveihin ja on jo tässä ajassa saanut talismaanin leiman joukkueessa. Joukkuessa, joka kärsi epätasaisesta suorittamisesta, Fernandes on tasaisen esiintyjä ja tuottaa jatkuvasti hämmästyttäviä tehoja kymppipaikalta. Hän onkin Man Unitedin paras maalitekijä kuluvalla kaudella 11 osumalla, jonka lisäksi maalisyöttöjä on syntynyt kuusi kappaletta. Maalisyöttösaldo on myös joukkueen paras tällä kaudella.

Uskomattomat esitykset ja 26-vuotiaan tärkeä rooli joukkueessa onkin herättänyt keskustelua ja vertailuita Man Cityn De Bruyneen, joka on vuosien varrella osoittautunut tärkeäksi palaseksi taivaansinisten menestystä. Kuitenkin De Bruyne itse ajoi vertailun alas, koska ei halua vertailla itseään muihin pelaajiin.

”Hän on upea pelaaja. Hän tuli tänne (Valioliigaan) ja muutti… tai antoi Unitedilla uudenlaista intensiteettiä, koska he olivat vaikeuksissa edellisvuonna.”

”Tiedän, että heillä oli joitakin pelejä, mitkä he voittivat hyviä joukkueita vastaan, mutta heillä ei ollut tasaisuutta edellisvuonna esityksissä. Se on parantunut huomattavasti tänä vuonna.”

”Fernandes on iso syy sen taustalla. Hän saa jalkapallon näyttämään hauskalta.”

”Tiedätte, että näytämme samalaisilta monessa suhteessa. Mutta en vertaile itseäni muihin pelaajiin. Nautin muista pelaajista, mutta en ikinä vertaile.”

Keskikentän maestrot kohtaavat tänään myöhemmin Manchesterin derbyn merkeissä.