Advertisement

Deadline Day! – suuria siirtoja luvassa vielä tänään

Deadline Day! Tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu Euroopan huippusarjojen osalta tänään ja monia isoja siirtoja on odotettavissa vielä tämän päivän aikana.

Englannissa, Espanjassa, Ranskassa sekä Italiassa siirtoikkuna umpeutuu kello 01 yöllä Suomen aikaa, kun taas Saksassa takaraja on jo kello 19.

Huomioitavaa kuitenkin on, että siirtoikkunan umpeutuminen koskee aina vain ostavaa seuraa. Esimerkiksi Dortmund voi vielä kello seitsemän jälkeenkin myydä Pierre-Emerick Aubameyangin Arsenaliin, koska Valioliigassa siirtoikkuna on auki hieman pidempää.

Myös tämän päivän jälkeen seurat voivat myydä pelaajia maihin, joissa siirtoikkuna on vielä auki. Esimerkiksi MLS-liigassa joukkueet voivat tehdä hankintoja 1.toukokuuta asti, joten Zlatan Ibrahimovicin siirto Manchester Unitedista LA Galaxyyn voi toteutua myös tämän päivän jälkeen aina toukokuuhun asti.

Aubameyang, Mahrez, Giroud….

Tammikuun siirtoikkuna on jo nyt ollut yksi mielenkiintoisimmista pitkään pitkään aikaan.

Suurimpina siirtoina voidaan pitää Philippe Coutinhon siirtymistä FC Barcelonaan sekä Arsenalin ja United välistä vaihtokauppaa Alexis Sanchezin ja Henrikh Mkhitaryanin välillä.

Mutta mitä kaikkea voi vielä viimeisenä päivänä tapahtua? (Sulkeissa arvio kaupan toteutumisesta)

Dortmund-hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyang käy keskiviikkona Arsenalin lääkärintarkastuksessa ja siirto sinetöidään tämän päivän aikana. (99%)

Riyad Mahrez jätti Leicesterille siirtopyynnön tiistaina, eikä matkustanut joukkueen mukana vierasotteluun Evertonia vastaan. Manchester City on tehnyt Mahrezista jo kolme tarjousta ja neljäs lienee luvassa vielä keskiviikon aikana. (55%)

Arsenalin Olivier Giroud on siirtymässä paikallisvastustaja Chelsean riveihin ja siirto julkistetaan heti Aubameyangin siirron vahvistuttua. (90%)

Michy Batshuayi täydentää kolmiodraaman Arsenalin, Dortmundin ja Chelsean välillä ja siirtyy loppukauden lainalle saksalaisseuraan. Batshuayi matkustaa keskiviikkona Dortmundiin suorittamaan lääkärintarkastusta. (90%)

PSG:n Lucas Moura on läpäissyt keskiviikko-aamuna Tottenhamin lääkärintarkastuksen ja brasilialaislaiturista tulee Tottenhamin ensimmäinen tammikuun hankinta kolmeen vuoteen. (99%)

Leicester-hyökkääjä Islam Slimani on lähellä siirtyä putoamista vastaan taistelevan Newcastlen riveihin. (75%)

Everton yrittää hankkia City-toppari Eliaquim Mangalaa loppukauden lainalle. (40%) Newcastle puolestaan yrittää hankkia ranskalaispuolustajaa virallisella siirrolla. (5%)

Deadline Day on mielenkiintoista aikaa ja voit seurata päivän tapahtumia livepäivityksen merkeissä Facebook-sivuiltamme. Päivitämme tottakai myös verkkosivuillamme vahvistuneet pelaajakaupat joten kannattaa pysyä kuulolla.