Advertisement

Dean Henderson vahvisti: jättää Sheffield Unitedin!

Dean Henderson on ollut yksi brittifutismaailman selkeästi kuumimmista maalivahdeista edellisten kahden kauden aikana. Ne hän on viettänyt Sheffield Unitedissa lainalla Manchester Unitedista. Ensin hän oli avainasemassa nostamassa joukkuetta Valioliigaan, sitten sen pitämisessä top-10:ssä läpi tuulisen kauden.

Nyt on kuitenkin tullut aika vaihtaa maisemaa. Henderson kertoo asiasta Instagramissaan (näet julkaisun jutun lopussa).

Manchester United ei varmasti ole myymässä Hendersonia, josta voidaan hyvinkin alkaa kaavailla tulevaisuuden vastuuta ottavaa ykkösnimeä. Vaihtoehdot ovat käytännössä englantilaisen istuttaminen osaksi vakituista ManU-miehistöä tai lainaaminen jälleen toisaalle.

Hänen olisi mahdollista aloittaa David de Gean kanssa kilpailu ykköspaikasta, mutta tämä kuulostaa jokseenkin kiusalliselta vaihtoehdolta. Hendersonin kuntoista maalivahtia ei kannata välttämättä ottaa pelkästään penkkiä kuluttamaan. Täytyy muistaa, että Unitedin tämänhetkinen kakkosvahti Sergio Romero on niin ikään maailmanluokan maalivahti. Kuulostaisi oudolta kilpailuttaa kolmea niin hyvää maalivahtia keskenään. Huhujen mukaan joukkue olisi tosin avoin miettimään Romeron myyntiä esimerkiksi Aston Villaan.

Todennäköisemmältä vaikuttaa uusi lainapesti. Ei ole vaikeaa löytää Hendersonille ottajaa, jopa sellaista, joka voi tarjota ykköstorjujan vastuun. Esimerkiksi Chelsea on maalivahdin tarpeessa ja on raporttien mukaan jo ottanut yhteyttäkin Hendersoniin. Tuskinpa vain United on kiinnostunut kuitenkaan niin suoralle kilpailijalleen lainaamaan.

OGS kommentoi tilannetta diplomaattiseen sävyyn. ”Kilpailu paikoista on hyvästä. Tulee olemaan vaikeaa pitää kaikki kolme, joten katsomme myöhemmin, mikä päätös tulee olemaan”, hän on hiljattain sanaillut aiheesta.

https://www.instagram.com/p/CEE6PjJjDSH/