Dean Smith katkerana joukkueensa otteluohjelmasta Wolves-tappion jälkeen – ”Olemme ainoa joukkue, jolla on neljä peliä 11 päivään”

Wolverhampton kampesi aikaisemmin tänään tärkeän voiton Aston Villan vieraana 0-1 lukemin. Leander Dendonckerin toisen puoliajan maali riitti täyteen pistepottiin ryöstöretkellä.

Wolverhampton vankisti voitolla asemiaan taistelussa tulevan kauden Mestareiden Liigan paikoista. Aston Villan kannalta tappio loi lisää painetta putoamistaiston kannalta, kun Dean Smithin johtamat joukot ovat maalierolla putoamisviivan alapuolella, vaikkakin pelejä on yksi enemmän kuin muilla. Smith olikin haastattelussa pettynyt, vaikka joukkue tarjosi hyvän vastuksen Wolvesille, joka ei ole hävinnyt peliäkään tauon jälkeen. Erityisesti Smith otti kantaa joukkueensa pelirytmin epäreiluuteen.

”Olemme pettyneitä. Molempien puolustus toimi ja näytti siltä, että ottelu päättyy maalittomana. Peli näytti juuri siltä, mitä voit odottaa joukkueilta, jotka pelaavat neljä ottelua 11 päivän sisään. Loukkaantumisia tuli ja virheitä tapahtui.”

“Kuitenkin haastoimme top-6 joukkueen mielestäni hyvin ja olimme hieman epäonnekkaita hävitessämme. Monet muut joukkueet eivät ole saaneet mitään irti Wolvesilta tällä kaudella.”

”Palatakseni otteluohjelmaan, olemme ainoa joukkue, jolla on neljä peliä 11 päivään. Tulet takuuvarmasti kohtaamaan loukkaantumisia sen takia. Myös virheet ja uupumus kasvaa, joka mielestäni näkyi tekemisessämme tänään. Hekin olivat pelanneet kolme ottelua seitsemään tai kahdeksaan päivään.”

”Uskon, että sen takia tämä ottelu oli todella keskinkertainen. Olemme ainoa joukkue neljällä ottelulla 11 päivään, joten paljon kiitoksia siitä.”