Advertisement

Dejan Lovren harmittelee Liverpoolin huonoa alkukautta – ”olen luottavainen ensi kauden suhteen”

Liverpool on ollut vuodenvaihteen jälkeen todella kovassa vireessä. Tiistaina joukkue pudotti Manchester Cityn Mestarien liigassa ja eteni välieriin yhteislukemin 5-1. Tilastoidenkin valossa Jurgen Kloppin ryhmän huima vire näkyy. Liverpool on joulun jälkeen saavuttanut Valioliigassa toiseksi eniten pisteitä Tottenhamin jälkeen.

Erinomaisesta vireestä huolimatta Liverpool on Valioliigassa vasta kolmantena. Heikko alkukausi vei joukkueelta mahdollisuuden taistella Valioliigan voitosta. Tämän myöntää myös joukkueen puolustaja Dejan Lovren.

”Minua harmittaa todella paljon kauden kuusi tai seitsemän ensimmäistä valioliigaottelua. Meillä oli paljon tasapelejä ja Manchester City nappasi meiltä kärkipaikan, Lovren sanoi.

”Emme aloittaneet Valioliigaa hyvin. City ansaitsee mestaruuden, mutta me olemme nyt todella hyvässä vireessä.

”Olen ehdottomasti luottavainen ensi kauden suhteen. Uskon, että pystymme kaikki parantamaan sen verran, että suoriudumme hyvin kauden alusta loppuun. Sanoisin myös, että meillä ei ole ollut onnea loukkaantumisten kanssa ja Cityllä ei ole ollut juurikaan loukkaantumisia koko kauden aikana.

Liverpoolin katseet loppukauden aikana suuntautuvatkin vain ja ainoastaan Mestarien liigaan. Valioliigassa viidentenä oleva Chelsea on jo kymmenen pistettä Liverpoolia perässä, joten loppukauden aikana joukkue kerännee tarvittavat pisteet TOP-4 sijoituksen varmistamiseen reservipitoisellakin miehistöllä.