Advertisement

Dejan Lovren: ”Jokainen peli on meille kuin finaali”

Kroatialaispuolustaja Dejan Lovrenin mukaan Liverpoolin on lähestyttävä jokaista valioliigaottelua kuin se olisi finaali.

Lovren palasi Liverpoolin avauskokoonpanoon viime sunnuntaina, jolloin Redsit kasvattivat tappiottoman putkensa Valioliigassa jo 17 ottelun mittaiseksi kaadettuaan Manchester Unitedin 3-1 -lukemin.

Liverpoolin seuraava valioliigaottelu on edessä jo perjantaina, kun joukkue matkustaa Molineuxille Wolvesin vieraaksi.

”Pelejä on vielä paljon edessä niin meillä kuin myös Manchester Cityllä. Se on tiukka kilpailu, eikä siinä ole mukana pelkästään City. Tottenham on vain pari pistettä jäljessä, Lovren sanoi.

”Et voi istua ja nauttia ja sanoa: ’Me olemme viisi tai kuusi pistettä kaikkia edellä.’ Se ei toimi näin. Jokainen peli on meille kuin finaali.

”Tämä on kilpailua. Tätä me haluamme, mutta emme katso, kuka on meidän edessämme tai takana.

”City voitti lauantaina, joten sunnuntaina meillä oli paineita. Se voi olla molemmin puolin positiivinen asia. Emme katso taaksemme, katsomme vain eteenpäin.

Wolves ja Liverpool kohtaavat Molineuxilla perjantai-iltana kello 22 alkaen. Tällä kertaa Liverpool voi antaa painetta Cityn suuntaan, kun manchesterilaisten ottelu on vuorossa vasta lauantaina. City kohtaa kotikentällään Crystal Palacen.