Advertisement

Dejan Lovren valmis pysäyttämään Cristiano Ronaldon

Liverpoolin keskuspuolustaja Dejan Lovren uskoo olevansa valmis haasteeseen Cristiano Ronaldo vastaan, kun Liverpool ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigan finaalissa lauantaina.

Kroatialaispuolustajan odotetaan olevan avauskokoonpanossa Virgil Van Dijkin rinnalla. Toppariparin päätehtävänä on pimentää Real Madridin supertähti Cristiano Ronanldo.

Viisi kertaa Kultaisen pallon urallaan voittanut Ronaldo on ollut tälläkin kaudella Mestarien liigassa lähes pysäyttämätön. Portugalilainen on viimeistellyt 12 pelaamassaan ottelussaan peräti 15 maalia ja tulee voittamaan kuudennen kerran peräkkäin kilpailun maalikuninkuuden. Lovren kuitenkin uskoo, että portugalilaistähti pystytään pysäyttämään tiimityöllä.

”Hän tekee joka kausi yli 30 maalia. Vaikka hän pelaisi huonon kauden hän tekee silti yli 30 maalia joten meidän on kiinnitettävä huomiomme häneen, Lovren sanoi.

”Pelaamme Valioliigassa maailman parhaimpiin lukeutuvia hyökkääjiä vastaan ja tiedämme, kuinka puolustaa joukkueena.

”Tietenkin ajoittain pelissä tulee yksi vastaan yksi -tilanteita. Se on haastavaa, mutta se on haaste johon olen valmis.

Ronaldon pysäyttämisen lisäksi Liverpool joutuu keskittymään myös Karim Benzeman ja Gareth Balen pysäyttämiseen. Tähän peliin Liverpoolin osalta hyökkäys voisikin olla paras puolustusmuoto. Sananlasku ”hyökkäys on paras puolustus” on erittäin pätevä tähän kamppailuun.

Suurimmassa osassa Liverpoolin menestystoiveiden kannalta on hyökkäyskolmikko Sadio Mane, Roberto Firmino ja Mohamed Salah. Kolmikko on tehnyt tämän kauden Mestarien liigassa jo hulppeat 29 maalia.

Mane onnistui maalinteossa molemmissa välieräotteluissa Romaa vastaan ja huokuu itseluottamusta ottelun alla.

”Uskon, että lisää maaleja on tulossa. Erityisesti hyökkääjänä haluat tehdä maaleja jokaisessa ottelussa auttaaksesi joukkuetta, Mane sanoi.

”Meillä on vielä yksi tärkeä peli jäljellä, joten yritämme tehdä parhaamme, onnistua maalinteossa ja voittaa pokaali.