Advertisement
" "

Demarai Gray viiden viikon sairaslomalle

Leicesterissä mainiossa vireessä ollut englantilaishyökkääjä Demerai Gray on joutunut viiden viikon pakkolomalle. Hyökkääjä loukkasi nilkkansa Wolverhamptonia vastaan pelatussa Carabao-cupin ottelussa. Tilanne näytti pahalta pelaajan kannalta, mutta sairasloman pituus näyttäisi olevan onneksi vain viikkoja kuukausien sijaan. Joukkueen manageri Claude Puel kertoi, että tutkimusten jälkeen kyseessä oli nyrjähdys, ei murtuma.

Nilkkaa hoidettiin ottelussa useamman minuutin ajan, ennen kuin pelaaja kannettiin kentän laidalle ja lähetettiin jatkotutkimuksiin.

Gray nousi aiemmin syyskuussa ensi kertaa Englannin maajoukkueen ryhmään. Pelaaja ei kuitenkaan päässyt tuolloin kentälle, joten maajoukkue debyytti on yhtä tekemättä. 22-vuotias Gray on tehnyt kuluvan kauden aikana vasta yhden maalin Leicesterille, mutta hän on ollut nopeutensa ja liikkuvuutensa johdosta jatkuvasti vaarallinen vastustajan rangaistusalueella.

Leicesterin onneksi Kelechi Iheanacho sekä Jamie Vardy onnistuivat Valioliigassa viime ottelussa maalinteossa. Heidän vastuulleen lankeaa joukkueen maalintekovastuu myös Grayn sairasloman aikana.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom