Advertisement

Depay kertoo kehittyneensä Unitedista lähtönsä jälkeen

Lyonin hyökkääjä Memphis Depay palaa Manchesteriin jälleen tänä iltana, kun Lyon kohtaa Mestarien liigassa Manchester Cityn. 24-vuotias hollantilainen ei löytänyt paikkaansa Old Traffordilta Jose Mourinhon saavuttua seuraan. Unitedista Lyoniin tammikuussa 2017 siirtynyt pelaaja kertoo kehittyneensä paljon lähtönsä jälkeen. Depay on tehnyt Lyonissa pelaamassaan 74 ottelussa jo 28 maalia, joten jonkinlaista katetta sanoille löytyy myös tilastoista.

”Kaikki tietävät ettei minun ja Manchester Unitedin tarina ollut menestyksekäs. Olen vain iloinen siitä, minkälainen pelaaja olen tänään”, Depay kertoi ennen Mestarien liigan ottelua Cityä vastaan.

”Voin vain katsoa taakseni ja todeta, etten olisi halunnut lähteä sillä tavalla. Ei kukaan halua. Asiat tapahtuivat ja nyt olen paljon parempi pelaaja. Tunnen sen otteluissa ja kaikki voivat mielestäni myös nähdä sen.”

”Yhden kauden jälkeen en löytänyt paikkani joukkueessa. Olin yhä nuori ja en saanut paljon mahdollisuuksia. Minun on kuitenkin sanottava, etten pelannut ensimmäisellä kaudella niin hyvin kuin olin ajatellut.”

”Ajattelen yhä kaupungin olevan punainen ja huomenna yritän tehdä parhaani sinisiä vastaan.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom