Advertisement

Derby kaatoi Fulhamin ensimmäisen karsintakierroksen ensimmäisessä osassa

Samalla kun Valioliigassa valmistaudutaan pelaamaan viimeistä pelikierrosta, ovat Mestaruussarjan karsintapelit Valioliigaan myös alkaneet. Wolverhampton ja Cardiff ovat varmistaneet paikkansa Valioliigassa ensi kaudeksi. Play offseissa viimeistä nousijan paikkaa hakevat vielä Derby, Fulham, Aston Villa sekä Middlesborough.

Derby ja Fulham aloittivat oman kamppailunsa eilen ja Derby kairasi ensimmäisestä osasta 1-0 kotivoiton. Seuraava osa pelataan jo ensi maanantaina Lontoossa. 1-0 voitto antaa tietenkin Derbylle kuskin roolin seuraavassa osassa, mutta Fulhamin kannalta maalin tappio ei ollut mitenkään hälyttävä. Joukkue on ollut kotikentällä uskomattomassa vireessä lähes koko kauden.

Derbyn maalista vastasi Cameron Jerome, joka on neljässä viimeisessä ottelussaan maalannut viidesti. Jerome on myös konkarinousija, sillä hän on noussut Valioliigaan jo kolmesti. Birminghamin kanssa kahdesti ja Norwichin kanssa kertaalleen.

Middlesborough ja Aston Villa kohtaavat ensimmäisen kerran tänään illalla ja toinen osa näiden joukkueiden välillä pelataan tiistaina. Middlesborough putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi ja Aston Villa vuotta aiemmin. Viime kaudella Valioliiga -mestaruuden Chelseassa voittanut Chelsea-legenda John Terry on tällä kaudella pelannut Aston Villan kapteenina.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom