Advertisement

Derbyn nousukarsintafinaaliin johdattanut Lampard: “Uran parhaita tunteita”

Entinen Chelsean pelaajalegenda Frank Lampard tekee erinomaista työtä heti ensimmäisellä managerin kaudellaan Derby Countyn peräsimessä. Hän johdatti joukkueensa nousukarsintoihin, ja kaksiosaisessa välierässä kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen yksi suurimmista ennakkosuosikeista, Leeds, yhteislukemin 4-3. Nousukarsintojen finaalissa Derby kohtaa Aston Villan. Voittaja nousee ensi kaudeksi Valioliigaan.

Pelaajana Lampard voitti seurajoukkuetasolla Chelsean kanssa kaiken mahdollisen. Hänen palkintokaapistaan löytyy muun muassa kolme Valioliigan mestaruutta, neljä FA Cupia sekä yksi Mestarien liigan ja yksi Eurooppa-liigan voitto. Siitä huolimatta Lampard kuvailee eilisen Leeds-voiton tunnetta yhdeksi uransa hienoimmista.

“Henkilökohtaisia saavutuksia katsellen tämä tunne on suurimpia mitä olen kokenut jalkapallossa”, Lampard hehkutti BBC Sportin mukaan. “Se ei ole samanlainen henkilökohtainen saavutus kuin kaikki voitot Chelsean kanssa, mutta oloni on tällä hetkellä niin hyvä kuin se on parhaimmillaan urallani ollut.”


Derbystä tuli eilisellä vierasvoitolla ensimmäinen joukkue Mestaruussarjan nousukarsintojen historiassa, joka on onnistunut kääntämään ensimmäisen osaottelun kotitappion voitoksi ja etenemään jatkoon.

“Paineet ovat managerina paljon kovempia kuin pelaajana”, Lampard jatkoi. “Halusin tätä niin pahasti. Sitä on huolissaan, että haluaa sitä liian pahasti. Olen hyvin ylpeä. Tämä merkitsee todella paljon. Tulostani lähtien meillä on ollut vaikeuksia, kuten kaikilla seuroilla, sekä ylä- ja alamäkiä. Olemme saavuttaneet jotain, mitä ei ole tehty aiemmin.”

 

METSÄSTÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. BETSSON TARJOAA KILPAILUN, JOSSA VOI METSÄSTÄÄ VIIKON KORKEINTA KERROINTA. VOITTAJALLE TARJOLLA JOPA 1000 EUROA!