Advertisement

Deschamps kohtaa Henryn ristiriitaisissa tunnelmissa – ”Se on outoa”

Ranska kohtaa tänään MM-kisojen välierissä Belgian. Belgian valmennustiimistä löytyy Ranskan legendaarinen hyökkääjä Thierry Henry ja ranskalaiset kohtaavat hänet hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa. Henry teki Ranskalle uransa aikana 123 ottelussa yhteensä 53 maalia voittaen maan paidassa maailmanmestaruuden vuonna 1998 ja Euroopan-mestaruuden vuonna 2000.

Ranskan valmentaja Didier Deschamps pelasi Henryn kanssa samaan aikaan 21 ottelua ja tuolloin Ranska ei hävinnyt koskaan.

”Se on hyvin outoa, koska hän on ranskalainen ja tulee olemaan vastustajan penkillä. Arvostan häntä kuitenkin todella paljon ja olen iloinen hänen menestymisestään”, Deschamps kertoi lehdistötilaisuudessa.

Ranskan hyökkääjä Olivier Giroud kertoo haluavansa todistaa Henrylle tämän tehneen väärän valinnan.

”Olisin halunnut hänet mieluummin meidän joukkueeseen, jolloin hän olisi voinut jakaa neuvojansa minulle”, Giroud kertoi Goalille.

”Ykköstehtäväni on pelata hyvin kentällä ja auttaa joukkuettani. Olisi kuitenkin hienoa todistaa Thierrylle, että hän valitsi väärän puolen.”

Belgian puolustaja Toby Alderweirld puolestaan ylistää Henryn roolia joukkueessa.

”Hän on todella tärkeä meille”, belgialainen kertoi.

”Hän kertoo meille tarinoita omalta pelaajauraltaan ja ne inspiroivat meitä.”

”Hänen avatessaan suunsa, hän sanoo aina jotain hyödyllistä. Hänen läsnäolonsa ja MM-kisamenestyksensä luovat positiivista ilmapiiriä joukkueessa.”

 

Betsson tarjoaa pelaajilleen 10 euron riskittömän vedon jalkapallon MM-kisoihin. Kampanjaan pääset osallistumaan tästä.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom