Advertisement

Deschamps ylistää keskikenttäpelaajaansa – ”Hän oli lähes kaikkialla”

Ranskan maajoukkueen valmentaja Didier Deschamps oli syystäkin iloinen joukkueensa kaadettua Belgian 1-0 MM-välierissä. Ranska pelasi erittäin tiiviinä pakettina ja puolusti erinomaisesti läpi ottelun. Se oli myös erittäin vaarallinen nopeiden vastahyökkäystensä ansioista. Valmentaja nosti esiin kuitenkin yhden pelaajan, joka sai häneltä erityiskiitosta otteistaan Belgia-ottelussa.

”Kaikki pelaajat ansaitsevat maininnan. On kuitenkin totta, että Paul Pogba oli lähes kaikkialla. Ei vain hyökkäyksessä, mutta erittäin tehokas puolustamisessaan”, Deschamps kertoi lehdistölle ottelun jälkeen.

”Luulen Roberto Martinezin laittaneen Marouane Fellainin vartioimaan Pogbaa. Luonnollisesti hänellä oli näin vähemmän tilaa pallon kanssa.”

”Hän tiesi kuitenkin mitä tehdä. Hän jätti hyvin vähän mahdollisuuksia käyttämättä. Hän pelasi erinomaisesti.”

”Paul on kasvanut hyvin sisään joukkueeseen. Hän on hyvin ilmeikäs pelaaja, joka tietää tarkalleen mitä hänen on tehtävä kentällä.”

Pogba on kokonaisuudessaan pelannut hyvät kisat. Häntä kohtaan oli hyvin paljon varauksia ennen kisoja hieman heikohkosti menneen Valioliigakauden jälkeen. Kisojen aikana Pogba on kuitenkin ottelu ottelulta parantanut otteitaan ja näyttänyt pelaamisellaan, miksi häntä arvostetaan Ranskan joukkueen keskuudessa hyvin paljon.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom