Advertisement

Didier Deschamps kehuu Pogbaa – ”Hän on syntynyt johtamaan”

Ranskan maajoukkueen manageri Didier Deschamps ylistää maajoukkueen ja Manchester Unitedin keskikenttäpelaajaa Paul Pogbaa. Ranskalaismanagerin mukaan Pogba on syntynyt johtamaan. Pogba pelasikin erinomaiset MM-kisat Ranskan paidassa ja pääsi kisojen päätteeksi juhlimaan maailmanmestaruutta. Kuluva kausi on alkanut myös Unitedissa erinomaisesti verrattuna vaikkapa viime kauteen, jolloin Pogba kulki ajoittain varjojen mailla joutuen myös manageri Jose Mourinhon kritiikin kohteeksi.

”Mielestäni maailmalla ja etenkin Ranskalla on kuva Paul Pogbasta, joka ei oikeastaan kuvasta yhtään sitä, kuka hän on”, Deschamps kertoi FIFA:n jalkapallo konferenssin kunniajäsenenä Lontoossa.

”Hän on ollut maajoukkueessa vuodesta 2013 lähtien. On ollut olemassa ajatus, että hän olisi itsekeskeinen ja ajattelisi vain itseään. Se ei kuitenkaan pidä ollenkaan paikkaansa. Mielestäni se pitää sanoa ääneen.”

”Hän saapui MM-kisoihin todella hyvin valmistautuneena. Hän otti johtajan manttelin kentällä ja sen ulkopuolella. Hänestä tuli joukkueen puhetta joukkueessa ja hän voi tehdä näin, sillä hän on erinomainen puhuja.”

Pogba on ottanut johtajan roolin myös Unitedissa kuluvan kauden aikana. Wolves pelin jälkeen pelaaja vaati, että joukkue hyökkää Old Traffordilla enemmän ja sitä kautta saa vastustajansa pelkäämään pelaamista Unitedin kotistadionilla.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom