Advertisement
" "

Diego Costalle kahdeksan ottelun pelikielto – solvasi tuomarin äitiä

Atletico Madridin hyökkääjälle Diego Costalle on langetettu kahdeksan ottelun mittainen pelikielto Espanjan liigaotteluihin. Pelikiellon mitta tarkoittaa, että Costan kausi on ohi. Atletico Madridilla on tällä kaudella enää seitsemän ottelua jäljellä.

Viime lauantain liigaottelussa Barcelonaa vastaan Costa oli erotuomari Jesus Gil Manzanon mukaan toistuvasti loukannut sanallisesti Manzanon äitiä. Tuosta kolmekymppiselle Costalle lätkäistiin neljän ottelun pelikielto. Neljä ottelua lisää tuli Costan tartuttua tuomarin käteen tämän yritettyä antaa keltaista korttia Costan joukkuetoverille.

“Kysyin tuomarilta ja hän sanoi, että Costa oli sanonut hänelle jotain”, kommentoi Atleticon manageri Diego Simeone asiaa BBC Sportin mukaan. “Toisetkin pelaajat ovat sanoneet asioita eivätkä ole saaneet punaista korttia mutta se ei oikeuta Costan tekemisiä.”

Pelikiellon lisäksi Costalle annettiin 6 tuhannen euron suuruinen sakko.

Costan kausi on pitkän pelikiellon myötä ohi. Kuluvalla liigakaudella hän onnistui 21 ottelussa tekemään viisi maalia. Costa siirtyi Atletico Madridiin viime vuoden tammikuussa Chelseasta peräti 66 miljoonan euron siirtosummalla.

Atletico Madrid hävisi mainitun ottelun Barcelonalle lukemin 2-0. Barcelona johtaa Espanjan liigaa 11 pisteen erolla Atleticoon. Paikallisvastustaja Real Madrid on kolmantena kahden pisteen päässä Atleticosta.