Advertisement

Dier paljasti Chelsea-ottelun alla, kuinka Spurs on muuttunut Mourinhon alaisuudessa – ”Olemme käytännöllisempiä ja kypsempiä”

Jose Mourinhon nimittämisestä Tottenhamin peräsimeen on noin vuoden verran ja tulos alkaa näkyä. Erinomaisesti liikkeelle lähtenyt alkukausi ja edelliskierroksen voitto Man Citystä ovat herättäneet paljon keskustelua potentiaalisesta mestaruuskandidaatista kuluvalle kaudelle.

Eric Dier avasikin Chelsea-ottelun aikana Sky Sportsille, miten joukkue on muuttunut Mourinhon alaisuudessa. Poppakonsteja ei ole käytetty, vaan joukkue on kasvanut käytännönläheisemmäksi ja kypsäksi. Myös laaja pelaajamateriaali on tuonut kilpailua ja samalla parantanut pelaajien päivittäistä tekemistä.

”Sanoisin, että tämä joukkue käytännönläheisempi. Meillä on vielä paljon samoja ominaisuuksia kuin Pochettinon aikaan, mutta olemme vähä vanhempia, kypsempiä ja nähneet hieman enemmän, joten olemme valmiimpia tekemään erilaisia asioita kuin nuorempana.”

”Tuntuu, että olemme paljon kypsempi joukkue ja pelaajamateriaalin laajuus on jotain, mitä en ole aikaisemmin nähnyt täällä. Meillä on uskomattoman laaja materiaali. Laadun määrä, mikä meillä on penkillä ja jopa poissa kokoonpanosta, on uskomaton.”

”Siitä johtuva kilpailu todella ajaa meitä eteenpäin ja uskon, että se on jotain, mitä meiltä aikaisemmin puuttui. Haluat aina tehdä asiat oman motivaation ajamana, mutta et voi kieltää, etteikö isompi pelaajarinki ajaisi kaikkia tekemään parastaan.”

”Hän on todella tuonut leimansa tähän seuraan, joukkueeseen ja pelaajiin yksilöinä. Hän todella pyrkii muovaamaan joukkuettaan oman näköisekseen. Sinnikäs on ehdottomasti yksi sanoista, jolla kuvaisin häntä ja tätä joukkuetta.”

Tottenham joutuukin heti tänään jälleen kerran isoon testiin, kun se matkaa Chelsean vieraaksi Stamford Bridgelle. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 18:30.