Advertisement

Dimitar Berbatovilla oli näppinsä pelissä ManU-tähden siirrossa: ”Odotan edelleen palkkiotani!”

Ex-valioliigahyökkääjä Dimitar Berbatov on paljastanut, että hänellä oli näppinsä pelissä Anthony Martialin siirrossa Manchester Unitediin kesällä 2015.

Valioliigassa sekä Tottenhamia, Manchester Unitedia että Fulhamia edustanut bulgarialaishyökkääjä pelasi Monacossa puolentoista kauden ajan yhdessä Martialin kanssa ja vaikuttui hänen kyvyistään.

Berbatov kertoo, että ennen kuin United hankki Martialin, oli manchesterilaisseuran kykyjenetsijöiden pomo soittanut hänelle ja kysynyt hänen ajatuksiaan ranskalaishyökkääjästä.

”Manchester Unitedin kykyjenetsijöiden pomo soitti minulle ja kysyi: ”Berbs, seuraamme tätä nuorta Martialia ja halusimme kysyä, mitä ajattelet hänestä”, Berbatov kertoi TalkSPORT:ille.

”Kerroin hänelle, että tämä poika on uskomaton, mitä kaikkea hän voi tehdä. Hänestä voi tulla erinomainen pelaaja, mutta hän tarvitsee jonkun opastamaan häntä kentällä.”

Martial on pelannut Unitedissa tähän mennessä 208 ottelua, joissa hän on tehnyt 64 maalia. Berbatovin mielestä ranskalaishyökkääjä on tällä hetkellä aliarvostettu pelaaja.

”En usko, että ihmiset arvostavat häntä niin paljon kuin heidän pitäisi. Toivon, että hän [Martial] voi jatkaa kehitystään oikeaan suuntaan”, Berbatov lisäsi.

Berbatov vitsaili lopuksi vielä manchesterilaisseuran suuntaan.

”Odotan edelleen palkkiotani!”, bulgarialaishyökkääjä viittasi Martialin United-siirtoon.