Advertisement

Dirk Kuyt: Virgil Van Dijk sopisi Liverpooliin hyvin

Liverpoolissa mainion uran tehnyt hollantilainen Dirk Kuyt on kertonut, että hänen maamiehensä Virgil Van Dijk sopisi hyvin hänen entisen joukkueensa puolustukseen. Liverpool yritti hankkia hollantilaista joukkueeseensa kesällä. Se mokasi kuitenkin olemalla yhteydessä pelaajaan ennen kuin pelaajan seura oli hyväksynyt tarjouksen. Liverpool oli pakotettu vetämään mahdolliset tarjoukset pois, sillä Southampton oli tuolloin valmis tekemään Liverpoolin toimista virallisen valituksen. Mikäli valitus olisi tehty, se olisi pahimmillaan saattanut tarkoittaa Liverpoolille siirtorangaistusta uusien pelaajien hankintojen suhteen.

Liverpoolin on kerrottu olevan kuitenkin edelleen erittäin kiinnostunut hankkimaan hollantilaisen puolustajan joukkueeseensa tammikuun siirtoikkunan aikana. Myös Kuyt otti kantaa Van Dijkiä koskeviin huhuihin.

”Tiedän Virgilin. En pelannut hänen kanssaan koskaan Hollannin maajoukkueessa, mutta hän on loistava pelaaja.” Kuyt kertoo Sky Sports Newsille.


”Hän tekisi loistavaa työtä Liverpoolissa, mutta ei ole minun tehtäväni sanoa olisiko hän vahvistus vai ei.”

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on saanut paljon kritiikkiä osakseen siitä, ettei se vahvistanut jo valmiiksi heikkona pidettyä puolustusta kuluneena kesänä. Klopp on itsekin tiedostanut puolustuksen heikon suoritustason ajoittain ja on hyvin mahdollista, että hollantilainen yritetään hankkia suurella rahalla seuraan tammikuussa.