Advertisement

Done Deal: Potterista Brightonin uusi manageri

Brighton on nimittänyt Swanseaa kuluvalla kaudella valmentaneen Graham Potterin uudeksi managerikseen. Brighton purki Chris Hughtonin sopimuksen kauden päätyttyä. Hughton teki Brightonissa kohtalaisen hyvää työtä, sillä hän onnistui pitämään joukkueen pääsarjassa kaksi kautta putkeen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt Brightonissa ja tähtäin onkin asetettu nyt korkeammalle.

Potter tuli suuremman yleisön tietoisuuteen valmennettuaan ruotsalaisen Östersunds IK:n Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen ja aina jatkopeleihin saakka. Jatkopeleissä vastaan asettui Arsenal, joka lopulta tiputti ruotsalaiset jatkosta. Östersunds haki kuitenkin komean 1-2 vierasvoiton Emiratesilta.

Potter siirtyi viime kaudeksi Swanseaan, jossa hän ylsi joukkueen kanssa kymmenenneksi. Nyt Potter ottaa jälleen askeleen ylöspäin ja valmentaa ensi kaudella Etelä-Englannissa. Potterin ja Brightonin välinen sopimus on neljän vuoden mittainen.

”Olin vaikuttunut seuran pitkän tähtäimen suunnitelmista, jotka Tony Bloom, Paul Barber sekä Dan Ashworth esittelivät minulle”, Potter kertoi.

”Heidän ideansa ja suunnitelmansa tulevaisuuden varalle tämän seuran suhteen kiehtoo minua. Olen todella innoissani ja kunnioitettu saadessani olla osa sitä.”

”Tämä seura on tehnyt uskomattoman matkan ja tähtäimeni Björn Hambergin, Kyle Macauleyn sekä Billy Reidin kanssa on varmistaa, että täällä tehty loistava työ saa jatkoa. Me haluamme sementoida paikkamme Valioliigassa vuosiksi eteenpäin.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom