Advertisement

Done Deal: Sarrista Juventuksen uusi manageri kolmevuotisella sopimuksella

Maurizio Sarrin jatko Chelsean managerina on jo pitkään näyttänyt hyvin epätodennäköiseltä ja nyt spekulaatioille voidaan vihdoin laittaa piste. Chelsea nimittäin vahvisti tänään, että italialainen palaa Serie A:han ja Juventuksen uudeksi manageriksi. Sarrin sopimus torinolaisseuran kanssa on kolmen vuoden mittainen. Chelsea saa Sarrista viiden miljoonan punnan korvauksen Juventukselta.

Chelsean johtaja Marina Granovskaia kertoi, ettei seura voinut lopulta estää Sarria siirtymästä Italiaan. Sarri oli Eurooppa-liigan finaalin jälkeen kertonut haluavansa palata takaisin kotimaahansa. Sarri ei oikeastaan missään vaiheessa saanut varauksetonta luottoa Chelsean kannattajilta ja kauden loppua kohden kritiikki valmentajaa kohtaan yltyi yltynemistään.

“Eurooppa-liigan finaalin jälkeen käymissä keskusteluissa kävi selväksi, että hän halusi todella vahvasti palata kotimaahansa. Hän kertoi syiden palata Italiaan olleen merkittäviä”, Granovskaia kertoi.


“Hänen mielestään oli tärkeää olla lähempänä hänen perhettään ja hän oli huolissaan vanhempiensa hyvin voinnista.”

“Maurizio jättää Chelsean ja haluamme kiittää häntä ja hänen apulaisiaan heidän tekemästään työstä, Eurooppa-liigan voitosta, cup-finaali paikasta sekä Valioliigan kolmannesta sijasta.”

“Haluamme myös onnitella häntä hänen uudesta roolistaan suuressa Serie A -joukkueessa ja toivotamme hänelle onnea tulevaisuuteen.”

Myös Juventus on ehtinyt jo julkistamaan Sarrin uutena managerinaan omilla nettisivuillaan ja Twitterissä.

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom