Advertisement

Doucoure jättämässä Watfordin – suuntana Mestarien liiga

Watfordin ranskalainen keskikenttäpelaaja Abdoulaye Doucouré on alkanut syystäkin herättää isompien seurojen kiinnostusta. 26-vuotias Doucouré on atleettinen keskikentän keskustan pelaaja, joka pärjää mainiosti molempiin suuntiin. Hänellä on hyvä syöttötaito sekä sopivasti myös maaliahneutta, mistä kertoo esimerkiksi viime kauden seitsemän maalia Valioliigassa.

Nyt Doucourén siirto isompiin ympyröihin saattaa kuitenkin olla lähempänä kuin koskaan. Pelaaja on itse myöntänyt julkisesti, että hän on lähtökuopissa, koska haluaa pelata kovemmalla tasolla. Paris Saint-Germain on yksi huhuttu kiinnostunut seura, mutta Doucourén mukaan mitään konkreettista siirron suhteen ei vielä ole tapahtunut.

”Luulen, että olen jättämässä Watfordin. Seura tietää kunnianhimostani ja haluaa auttaa minut seuraavalle tasolle”, Doucouré totesi Sky Sportsin mukaan. ”Olen imarreltu PSG:n kiinnostuksesta, mutta tällä hetkellä ei ole mitään konkreettista. Keskityn tällä hetkellä suorituksiini seurassa. PSG ei ole ollut yhteydessä minuun eikä Watfordiin.”

Doucouré ei ole turhan tarkka siitä, missä maassa ura jatkuu, mutta yksi kriteeri on selvä: Mestarien liigaa pitää päästä pelaamaan.

”Tavoitteeni on pelata hyvin Watfordille ja sitten ehkä liittyä Mestarien liigassa pelaavaan seuraan”, hän jatkoi. ”Tänä talvena tutkimme kaikki mahdollisuudet. Tärkeintä minulle on jatkaa kehittymistä sekä samanlaisia peliotteita. Englannissa pysyminen on mahdollisuus ja Italia on enenevissä määrin mielenkiintoinen. Siellä on seuroja, jotka ovat jälleen alkaneet osoittaa kiinnostusta minuun. Tärkein kriteeri minulle on, että seura pelaa Mestarien liigaa.”

Suurin mutta matkassa Doucourén siirrossa on varmastikin miehen hintalappu. Hänellä on sopimusta Watfordiin jäljellä kesään 2023 asti, joten seura ei varmastikaan kiirehdi myymään keskikentän profiilipelaajaansa yhtään arvioimaansa hintalappua halvemmalla.