Advertisement

Doucoure mielissään Arsenalin ja Tottenhamin kiinnostuksesta

Watfordissa nappikautta pelaava ranskalainen Abdoulaye Doucoure on mielissään Arsenalin ja Tottenhamin kiinnostuksesta häntä kohtaan. Pelaaja kuitenkin vakuuttaa keskittyvänä tällä hetkellä täysillä Watfordin loppukauteen. 25-vuotias Doucoure on noussut Watfordissa täysin uudelle tasolle ja yllättänyt kaikki osaamisellaan.

Ranskalainen pelaa puolustavassa roolissa keskikentän pohjalla, mutta on saanut tililleen jo seitsemän maalia Valioliigassa tällä kaudella. Doucouresta näkee kuinka hän pelaa kentällä koko sydämellään ja se on myös syy englantilaisten suurseurojen kiinnostukseen ranskalaisesta.

”Olen tulossa tärkeän askeleen eteen”, Doucoure kertoi L’Equipelle.

”On miellyttävää nähdä, että tällaiset suuret seurat ovat kiinnostuneita minusta.”

Doucoure elättelee toiveita myös ensi kesän MM-kisoista Ranskan paidassa. Pelaajalla ei ole tilillään vielä ensimmäistäkään A-maaottelua, muttei näe kisakoneeseen pääsemistä mahdottomana.

”Miksi ei? Olen pelannut hyvin.”

Morgan Schneiderlin pelasi loistavasti Southamptonissa ja oli osa vuoden 2014 kisajoukkuetta. Pelaan maailman parhaassa sarjassa.”

Ranska pelaa maaliskuun loppupuolella harjoitusmaaottelut Kolumbiaa ja Venäjää vastaan. Mikäli Doucoure mielii elätellä todellisia mahdollisuuksia kisapaikasta, hänen pitäisi tavalla tai toisella murtautua Didier Deschampsin miehistöön jo tulevissa harjoitusmaaotteluissa.

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom