Drinkwaterin mukaan Manchester United oli onnekas voittaessaan Chelsean

Manchester United otti tärkeän voiton Chelseasta Valioliigassa sunnuntaina. Chelsean pelaaja Danny Drinkwater ei kuitenkaan suostu myöntämään, että United olisi ansainnut 2-1 voittonsa lontoolaisista. Chelsea aloitti ottelun erittäin vahvasti ja pelasi muutenkin todella vahvan ensimmäisen puoliajan, vaikka Romelu Lukaku onnistuikin tasoittamaan ottelun 39. peliminuutilla.

”Meidän olisi todellakin pitänyt saada jotain ottelusta”, Drinkwater kertoi Chelsean internetsivuilla.

”Ensimmäisellä puoliajalla olimme todella dominoivia. Toiselle puoliajalla tilanne oli hieman erilainen. Se oli tasaisempi, mutta me emme olisi ansainnut hävitä ottelua. Emme todellakaan.”

”En tiedä tilastoja, mutta ensimmäinen puoliaika tuntui hyvältä. Heidän maalinsa tuli tyhjästä. Meillä oli hyvä itseluottamus toisella puoliajalla, mutta ottelu ei mennyt toiveidemme mukaan.”

”Toisinaan jalkapallossa asiat menevät sinua vastaan. Nyt oli tuollainen päivä. On totta kai asioita, joissa voimme parantaa, mutta meidän on katsottava eteenpäin ja seuraavaa ottelua kohden.”

Chelsean tippui tappion myötä sarjataulukossa viidenneksi, koska Unitedin lisäksi myös Liverpool ja Tottenham voittivat omat ottelunsa. Arsenal on sarjassa kuudentena ja Chelsean ero paikallisvastustajaansa on kahdeksan pistettä. Arsenalilla on ottelu vähemmän pelattuna ja he kohtaavat rästiottelussaan Manchester Cityn tulevana torstaina.