Advertisement

Eden Hazard kehuu maanmiestään – “hän on tällä hetkellä Valioliigan paras pelaaja”

Chelsean laitahyökkääjä Eden Hazard on julkisesti kehunut Manchester Cityä edustavaa maanmiestään Kevin De Bruynea. Hazardin mielestä De Bruyne on tällä hetkellä paras pelaaja Valioliigassa.

Hazard on ollut viime vuosina Chelsean tärkein yksittäinen pelaaja ja mies valittiinkin kaudella 2014-2015 Valioliigan vuoden pelaajaksi. Belgialainen oli myös suuressa roolissa viime kaudella, kun Antonio Conten valmentama Chelsea juhli Valioliigan mestaruutta kauden päätteeksi. Hazard teki kauden aikana 16 maalia, joka oli hänen henkilökohtainen maaliennätyksensä Valioliigassa.

Manchester Cityn alkukausi on ollut vahva ja hallitseva mestari Chelsea on jo yhdeksän pistettä sarjakärkeä perässä. Suurin syy joukkueen vahvaan vireeseen on ollut juuri De Bruyne, jonka loistava alkukausi on näkynyt koko joukkueen tekemisessä.


Hazard myönsikin haastattelussa, että hänen maanmiehensä on tällä hetkellä paras Englannin kentillä pelaava pelaaja.

– Kevin on ehdottomasti paras pelaaja Valioliigassa tällä hetkellä, Hazard sanoi.

– City on tällä hetkellä paras Valioliiga -joukkue ja Kevin on tärkeä pelaaja Pep Guardiolan joukkueessa.

-Kevinin kanssa on helppo pelata, koska hän on hyvä pelaaja.

Hazardin kauden alku viivästyi, kun hän paranteli kesäkuussa murtunutta nilkkaansa. Belgialainen pelasikin Chelsean avauskokoonpanossa ensimmäisen ottelunsa Valioliigassa vasta syyskuun 30.päivä Cityä vastaan.

Vaikka 26-vuotias on palaamassa jälleen parhaaseen vireseensä, kuten viime viikonlopun Manchester United kohtaamisessa nähtiin, hän ei koe olevansa vielä täydessä pelikunnossa. Hazard on kuitenkin Belgian maajoukkueen mukana ystävyysotteluissa Meksikoa ja Japania vastaan.

– Voinko pelata molempia pelejä? Haluan pelata, mutta olisi typerää pelata 90 minuuttia kahdesti, hän sanoi.

– Henkilökohtaisesti minusta tuntuu hyvältä, mutta en ole vielä täydessä iskussa.