Advertisement

Eden Hazard vakuuttaa olevansa tyytyväinen Chelseassa

Chelsean hyökkääjää Eden Hazardia on viety jo jonkin aikaa vahvasti Real Madridiin. Belgialainen on kuitenkin kertonut olevansa tyytyväinen Chelseassa eikä hänellä ole tällä hetkellä omien sanojensa mukaan kiire siirtyä mihinkään. Real Madridin kiinnostuksen 27-vuotiasta belgialaista kohtaan on kerrottu kasvaneen heikosti menneen kauden johdosta.

”Tällä hetkellä olen yhä täällä”, Hazard kertoo Sky Sportsin mukaan.

”Meillä on vielä joitain kuukausia kautta jäljellä ja kilpailuita voitettavana. Niiden jälkeen on tulossa MM-kilpailut.”


”Olen täällä ja minulla on yhä kaksi ja puoli vuotta sopimustani jäljellä. Olen sopeutunut hyvin tänne ja pelaan jokaisessa ottelussa.”

”Kannattajat pitävät minusta paljon ja perheeni viihtyy täällä.”

Hazard kertoi aiemmin olleensa erittäin otettu Real Madridin managerin Zinedine Zidanen hänelle antamista kehuista. Ranskalainen oli omalla pelaajaurallaan Hazardin mukaan hänen idolinsa ja moinen kunnianosoitus oli hänelle iso asia.

Hazard kertoi myös pelaajien seisovan tiukasti manageri Antonio Conten takana, joka on ollut läpi kauden kovien spekulaatioiden kohteena. Italialainen on ollut jo jonkin aikaa potku-uhan alla seuran omistajan toimesta.

”Me voitamme yhdessä ja me häviämme yhdessä”, Hazard kertoi lehdistötilaisuudessa ennen tiistaina pelattavaa Barcelona-ottelua.

”En aisti yhtään pelaajaa joukkueessamme, joka ei olisi managerin puolella. Kaikki ovat hänen takanaan. Haluamme kaikki nousta sarjataulukossa ja antaa kaikkemme Barcelonaa vastaan.”

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@Vaihtopenkkicom