Advertisement

Edinson Cavani Chelseaan? Frank Lampard: “Se on jotain, jota etsin”

Kuva: TT, Julien Mattia

Chelsean manageri Frank Lampard on kertonut olevansa avoin hankkimaan pelaajia lyhytaikaisilla sopimuksilla tammikuun siirtoikkunan aikana. Yksi mahdollinen hankinta voisi olla PSG:n urugualaishyökkääjä Edinson Cavani.

32-vuotiaan Cavanin sopimus pariisilaisseuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta hän on ilmoittanut haluavansa lähteä seurasta jo tammikuussa vähäisen peliaikansa vuoksi. Cavani on nimetty tällä kaudella vain neljä kertaa PSG:n avauskokoonpanoon Ranskan liigassa.


Kysyttäessä Cavanista Lampard ei peitellyt sitä, että hän on kiinnostunut urugualaishyökkääjän palveluksista.

“Hän [Cavani] on loistava pelaaja. Pelasin häntä vastaan ja rakastin aina hänen mentaliteettiaan ja asennettaan. Hänen maalimääränsä puhuu puolestaan. En ole täysin tietoinen hänen tilanteestaan, mutta katsotaan”, Lampard sanoi.

“Hän on kokenut pelaaja, mutta niin on myös moni muu pelaaja hänen lisäkseen. Olemme nuori joukkue, joten ajatus kokemuksen hankkimisesta on jotain, jota etsin. Toisinaan nuoremmat pelaajat tarvitsevat vähän apua.”

Chelsea on tällä hetkellä Valioliigan neljännellä sijalla. Lontoolaisseura on tehnyt valioliigakauden aikana 39 maalia, joista nuori englantilaishyökkääjä Tammy Abraham on tehnyt kolmanneksen [13].