Advertisement

Ei näin, ESPN! Asiantuntijat pilkkasivat Kanen puhetapaa lähetysosuudessa, jota ei ollut tarkoitus näyttää

Tottenham ja Harry Kane jatkoivat mainiota kauden alkuaan sunnuntai-illan Valioliigassa. Kane teki pilkulta ottelun avausmaalin, joka oli tärkeä paitsi pelin kannalta myös hänelle henkilökohtaisesti merkityksellinen: 27-vuotias englantilainen sai kiinni Valioliigan kaikkien aikojen maalintekijätilaston top-10:n ja on nyt jaetulla kymppisijalla Les Ferninandin kanssa! Muista kärkikymmenikön pelaajista aktiivisina Valioliigassa pelaa enää Sergio Agüero.

Valtavan urheilumedia ESPN:n lähetyksessä ei kuitenkaan keskitytty pelkästään huippusaavutukseen. Sen sijaan ottelun jälkeen keskityttiin puhumaan Kanen muista ominaisuuksista, jotka eivät liity peliin millään tavalla – osuudessa, jota ei selkeästi ollut tarkoitettu näytettäväksi.

Ensin toimittaja Mark Ogden alkaa puhumaan oikeasta asiasta. ”Harry Kane, hän on todennäköisesti kaikista…” kunnes hän ironisesti kyllästyy aiheeseen ja heilauttaa kättään välinpitämättömästi. Sitten alkaa koko pilkanteko, johon ottaa osaa kolmas henkilö, joka ei näy ruudulla. Hän toteaa: ”Inhoan kuulla hänen puhettaan. Hänellä on outo ääni.”

”Pitääkö minun puhua tästä kusipäästä?” kysyy niin ikään etälähetystä tekevä toimittaja Alexis Nunes. Hän yhtyy mielipiteisiin Kanen äänestä – asia, joka ei liity jalkapalloon ja jolle ei edes voi mitään: ”Jep, hänen äänensä. Sellaiselle jolla on tuollainen ääni on luojanlykky, että hän pelaa jalkapalloa.”

Ei näin, ESPN! Katso videoupotus lähetyksestä alta.

https://twitter.com/N17ewan/status/1323024134230679553?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1323024134230679553%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1612855-harry-kane-espn-presenters-caught-mocking-spurs-strikers-speech-impediment