Advertisement

Elnenyltä leikkimielinen trollaus Alexis Sanchezille Twitterissä

Arsenalin egyptiläinen keskikenttäpelaaja Mohamed Elneny on laittanut Twitteriin kuvan kommentilla, jossa hän leikkimielisesti trollaa chileläistä joukkuetoveriaan Alexis Sanchezia. Viestissään Elneny on golfauton kyydissä ja pyytää ensi kesänä Venäjän mm-kilpailuissa pelaavia joukkuetovereitaan astumaan mukaan kyytiinsä. Sanchezille ei Elnenyn mukaan ole valitettavasti tilaa.

Sanchezillä on enää puoli vuotta sopimusta jäljellä Arsenalin kanssa ja tehnyt selväksi haluavansa pois seurasta. Chileläinen oli halukas siirtymään jo kesällä Valioliigaa tällä hetkellä hallitsevaan Manchester Cityyn, mutta Arsenal esti siirron tuolloin. Arsenalin manageri Arsene Wenger on kertonut, ettei pelaaja ole siirtymässä seurasta pois myöskään tammikuun siirtoikkunana aikana, vaan tulee pelaamaan joukkueessa sopimuksen loppuun saakka.

Viimeisimpien huhujen mukaan Arsenalin pukukoppi ei ole kuitenkaan täydessä harmoniassa, sillä Sanchezin joukkuetovereiden on kerrottu olevan kyllästyneitä chileläisen eleisiin ja kentällä muita joukkuetovereita kohtaan.

Elnenyn palatessa takaisin joukkueeseen kesän maailmanmestaruuskilpailuista on lähes tulkoon varmaa, ettei chileläinen ole tuolloin seurassa enää odottamassa. Pelaaja on siirtynyt jo uuden työnantajan leipiin, hyvin suurella mahdollisuudella juuri Manchester Cityyn. Sanchez ei itse pääse osallistumaan kesän kisoihin, sillä hänen maansa karsiutui harmittavasti loppukilpailusta.