Advertisement

Emery haluaa jatkosopimuksen puolustajalleen – ”Hän on hyvin tärkeä”

Arsenalin puolustaja Nacho Monreal on jälleen pelaamassa erinomaista kautta. Puolustajalla on käynnissä sopimuksensa viimeinen kausi ja espanjalaista oltiin kesällä viemässä huhuissa vahvasti muun muassa Real Sociedadiin. Pelaaja jäi kuitenkin Arsenalin ja nyt uusi manageri Unai Emery haluaa, että pelaajan kanssa voidaan solmia uusi jatkosopimus mahdollisimman pian.

”Ensiksi tunsin Nacho Monrealin jo Espanjassa, jossa hän pelasi Osasunassa ja Malagassa. Kuuden vuoden jälkeen tulen tänne ja nyt tunnen uuden Nacho Monrealin”, Emery kertoi Arsenalin lehdistötilaisuudessa.

”Kahden viikon jälkeen, kahden kuukauden jälkeen ja nyt voin sanoa, että olen hyvin tyytyväinen häneen. Hän on 32-vuotias, mutta fyysisesti hänen suorituskykynsä ottelussa on todella korkealla tasolla.”

”Sen takia hän on minulle hyvin tärkeä pelaaja. Luulen, että meidän on löydettävä hänelle uusi sopimus, jotta hän jatkaa Arsenalissa.”

Puolustaja on pelannut täydet minuutit jokaisessa ottelussa palattuaan loukkaantumisen jäljiltä kentille ottelussa Chelseaa vastaan. West Hamia vastaan Monreal avasi myös kauden maalitilinsä ja erittäin hyökkäävältä puolustajalta on lupa odottaa maaleja useampiakin kauden aikana.

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom