Advertisement

Emery kertoo väleistään Öziliin – ”Tulemme toimeen erittäin hyvin”

Arsenalin managerin Unai Emeryn sekä tähtipelaaja Mesut Özilin välit ovat olleet viime viikkoina suuri puheenaihe. Özilin ja Emeryn on kerrottu riitaantuneen harjoituksissa, jonka jälkeen Özil olisi hyllytetty West Hamia vastaan pelatusta kotiottelusta. Emery on toistuvasti kertonut, ettei tästä ole missään vaiheessa ollut kyse. Özilin peli jäi väliin pelaajan sairastumisen johdosta. Emery on jälleen ottanut kantaa hänen ja saksalaisen väleihin ja kertonut tulevansa toimeen erinomaisesti pelaajan kanssa.

”Me tulemme toimeen erittäin hyvin”, Emery kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Minulla on hyvät välit Mesutin kanssa ja ammattimielessä painostan häntä kehittymään ja antamaan meille parhaan laatunsa ja suorituskykynsä.”

Özil päätti pitkään kestäneen maajoukkueuransa viime kesän MM-kisojen jälkeen. Juuri päättynyt maajoukkuetauko olikin vuosiin pelaajan ensimmäinen, kun hän ei ollut maajoukkueen mukana tauolla. Emery kertoi tilanteen olleen jossain määrin haastava saksalaiselle alkuun.

”Ensimmäistä kertaa ehkä hänestä tuntui erilaiselta, mutta jokainen päivä työskennellessämme, hän näytti hyvältä ja iloiselta.”

”Mesut kuin myös muut pelaajat, tekevät hyvin töitä”, espanjalainen jatkoi. ”Mesutin keskittyminen on täysin Arsenalissa.”

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom