Advertisement

Emerylle potkut Arsenalin peräsimestä? Jose Mourinho nähty illastamassa Arsenalin urheilutoimenjohtajan kanssa

Kuva: TT, Paul Terry

Arsenalin lauantainen tasapelin Wolvesin kanssa on kirvoittanut huhuja Unai Emeryn potkuista. Kuten huhujen luonteeseen kuuluu, mahdollisia korvaajaehdokkaita on käsitelty mediassa aktiivisesti.

Kuitenkin viimeisimmän tiedon mukaan Arsenalin urheilutoimenjohtaja Raul Sanllehi on syönyt illallista itse Jose Mourinhon kanssa. Kyseinen tieto kiristää köyttä Arsenal-manageri Emeryn ympärillä.

”The Special One” on kauden alla ilmaissut kiinnostuksensa uuden manageripestin vastaanottamiselle, jos otollinen tarjous saadaan aikaiseksi. Mourinhon kriteerinä on, että pestissä on mahdollista voittaa jotakin ja taistella menestyksestä.

Arsenal olisi tällä mittarilla potentiaalinen vaihtoehto, joukkueen ollessa vakionimenä Valioliigan kuuden parhaan joukossa. Myös Arsenalin pelaajamateriaali on hyvällä tasolla, mutta mahdollisesti rosterista ei ole vielä saatu täyttä potentiaalia irti. Mourinholla on myös kiinnostusta ottaa uusia Valioliigaseura kontolleen, koska hän haluaa olla ensimmäinen manageri, joka voittaa mestaruuksia kolmen eri Valioliigajoukkueen valmentajana.

Arsenal on Emeryn alaisuudessa ottanut viimeisestä neljästä Valioliigaottelusta viisi pistettä ja mediassa on käsitelty paljon espanjalaisluotsin huonoja johtamistaitoja omien pelaajiensa suhteen. Jos Arsenal ei voita seuraavaa otteluaan Valioliigassa, saattaa Arsenal-johdon ja fanien mitta olla täynnä ja Emerylle näytetään ovea.