Advertisement

Emeryn kommentit liittyen Arsenaliin pöyristyttivät Ian Wrightin – ”Hän voi sanoa ihan mitä haluaa”

Kuva: TT, Holly Allison

Ex-Arsenal-luotsi Unai Emery kommentoi aikaisemmin viikolla ranskalaismedialle aikaansa Arsenalin peräsimessä. Espanjaisvalmentaja puhui esimerkiksi siitä, että Arsenal oli syöksykierteessä ennen hänen palkkaamistaan ja väitti hänen kääntäneen joukkueen kurssin. Haastattelun loppuun hän linjasi myös, ettei Arsenal ole mennyt parempaan suuntaan hänen lähdettyään managerin paikalta.

https://www.instagram.com/p/B8a10ySKPPI/


Espanjalaisen kommentit ovat aiheuttaneet paljon närää ja Arsenal-legenda Ian Wright avasi sanaisen arkkunsa Emeryn kommentteja silmällä pitäen.

”Olin eilen Arsenalin mediatilaisuudessa ja sen voi aistia, kun ilmapiiri on hyvä. Emeryn aikana asia oli toisin, sitä ei ollut nautinnollista seurata vierestä. Pelaajat eivät tienneet, mihin olivat menossa. Toiminta oli hyvin sekavaa.”

”Kyllä, he pääsivät Eurooppa-liigan finaaliin, mutta esitys oli yksi surkeimmista Arsenalin finaalihistoriassa. Emery voi sanoa ihan mitä haluaa, mutta pelaajat eivät olleet tyytyväisiä. Suunta ja visio puuttuivat kokonaan ja kommunikaatio ei toiminut ollenkaan.”

”Hän oli herramies ollessaan Arsenalin managerina, mutta tuon kaltaisten asioiden sanominen on surullista katseltavaa. Näyttää siltä, että hän on luultavasti etsimässä uutta työtä ja pyrkii nostamaan omaa häntäänsä sen takia.”

”Arteta on antanut joukkueelle selkeän suunnan ja vision tulevaisuudesta. Se on jotain, mitä Emery ei kyennyt tekemään.”

Arsenal on Mikel Artetan alaisuudessa ottanut seitsemästä ottelusta yhden voiton, viisi tasapeliä sekä yhden tappion. Peliesitykset ovat kuitenkin olleet tasaisempia kuin aikaisemmin tällä kaudella, joten Wrightin sanomisissa on perää. Arteta tarvitsee aikaa toteuttaakseen suunnitelmansa!

https://www.instagram.com/p/B8FMtPwI0Le/