Advertisement

Emeryn mukaan osan pelaajista on lähdettävä

Arsenal kohtasi eilen Eurooppa-liigan finaalissa Chelsean. Chelsea otti väkivahvan 4-1 voiton ja samalla tappo tiesi sitä, ettei Arsenal pelaa Mestarien liigassa ensi kesänä. Joukkueen valmentaja Unai Emery kertoi ottelun jälkeen, että kesän siirtomarkkinoilla tulee tapahtumaan liikehdintää. Espanjalaisen mukaan osan joukkueen pelaajista on lähtettävä seurasta kesän aikana.

”Meidän ideamme on jatkaa tänne saapuneiden nuorten pelaajien kehittämistä”, Emery kertoi.

”Mahdollisesti osan pelaajista on lähdettävä, mutta tämä ei ole oikea hetki puhua niistä. Meidän monilla pelaajilla on tilaa kehittyä. Meillä on nuoria pelaajia, jotka ovat päässeet pelaamaan ensimmäisessä finaalissaan.”

Emery myöntää, että menetetyn Mestarien liigan paikan myötä uusien pelaajien houkuttelu voi olla hankalampaa. Toisaalta manageri uskoo yhä Arsenalin vetovoimaan siirtomarkkinoilla.

”Ehkä, mutta me olemme suuri joukkue ja Arsenal on suuri nimi jalkapallossa. Useat pelaajat haluavat pelata täällä.”

”Tässä prosessissa meidän on oltava vahvoja omien ideoidemme ja tapojemme kanssa. Sillä tavalla me aloitimme tämän kauden. Tavoitteemme oli tehdä joukkueesta kilpailukykyisempi ja päästä lähemmäksi muita joukkueita. Me teimme sen, mutta tällä hetkellä se ei ole tavoitteidemme kannalta vielä riittävän hyvä.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom