Advertisement

Emeryn mukaan ottelupari on vielä tilanteessa 50/50

Arsenal kohtasi Valencian eilen Emiratesilla Eurooppa-liigan välierien ensimmäisessä osassa. Arsenal voitti ottelun 3-1 ja tulos antaa sille etulyöntiaseman toiseen osaotteluun lähdettäessä. Joukkueen päävalmentajan Unai Emeryn mukaan ottelupari on vielä hyvin avoin ja molemmilla on 50/50 mahdollisuus edetä finaaliin.

Arsenal sai ottelun alussa maistaa hyvin karvasta kalkkia, kun Mouctar Diakhaby puski kulmapotkusta vierailijat 0-1 johtoon. Tilanteessa Arsenalin Granit Xhaka puolusti erittäin laiskasti ja Valencia sai palkinnoksi hyvin tärkeän vierasmaalin.

Arsenal ei jäänyt kuitenkaan murehtimaan tilannetta vaan Alexandre Lacazette vei kahdella osumallaan kotijoukkueen 2-1 johtoon ennen taukoa. Ottelun lisäajalla Pierre-Emerick Aubameyang viimeisteli loppunumeroiksi 3-1.

”Suunnitelmani toiseen osaan on varmistaa, että meitä vastaan on hyvin vaikea pelata. Se on 50/50 tilanne tällä hetkellä. Ehkä toisesta osasta tulee hieman erilainen, mutta mielestäni tilanne on tällä hetkellä 50/50”, Emery kertoi ottelun jälkeen.

”Me voimme olla ylpeitä tänään. Me voimme olla ylpeitä kannattajistamme, mutta myös pelaajistamme. Ei ollut helppoa nousta tappioasemasta Valenciaa vastaan.”

”Olen todella ylpeä tekemästämme työstä tässä ottelusta, mutta Valenciassa tule olemaan todella vaikeaa.”

Arsenalin ja Valencian välinen toinen osaottelu pelataan Mestallalla ensi viikon torstaina.

 

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom