Advertisement

Emeryn mukaan päätös olla uusimatta Wilsheren sopimusta oli taktinen ja tekninen

Arsenalissa 17 vuotta pelanneen Jack Wilsheren ura jatkuu ensi kaudella West Hamissa. Pelaajan sopimus Arsenalin kanssa oli katkolla ja jatkosopimusta ei lopulta osapuolten välille syntynyt. Näin englantilainen oli vapaa siirtymään vapailla siirtopapereilla toiseen seuraan. Arsenalin uusi manageri Unai Emery kertoi päätökseen vaikuttaneen se, ettei hän voinut taata Wilsherelle avauskokoonpanon paikkaa joukkueessa.

“Päätös oli taktinen ja tekninen”, Emery kertoi.

“Meillä oli hyvä keskustelu Wilsheren kanssa. Esitin hänelle oman mielipiteeni siitä, miten haluan joukkueen rakentaa. En voinut luvata hänelle paikkaa avauskokoonpanossa.”


“Hän selitti minulle oman tilanteensa ja ettei päätös ole hänelle helppo. Hän halusi tehdä itselleen parhaan ratkaisun ja se tapahtui toisiamme kunnioittaen.”

“Tiedän tämän pelaajan olleen tärkeä kannattajille. Hän kasvoi Arsenalissa.”

26-vuotias Wilshere on pelannut seurassa lapsesta lähtien. Hän kärsi Arsenal-uransa aikana lukuisista vakavistakin loukkaantumisista, joten myötä todellinen läpimurto potentiaaliinsa nähden jäi tekemättä. West Hamissa Wilshere saa uuden mahdollisuuden pelata säännöllisesti Valioliigassa.

 

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom