Advertisement

Emeryn mukaan pokaali on Mestarien liigan paikkaa tärkeämpi

Arsenal kohtaa huomenna pelattavassa Eurooppa-liigan finaalissa Chelsean. Ottelu pelataan vähintäänkin kyseenalaisesti Bakussa Azerbaidzanissa. Pelipaikka on saanut runsaasti kritiikkiä, eikä vähiten sen johdosta, että Arsenalin Henrikh Mikhitaryan joutuu jättämään ottelun turvallisuussyistä väliin. Armenialainen ei ole tervetullut naapurimaahansa maiden sotaisan historian johdosta.

Arsenalin manageri Unai Emery on tottunut voittamaan Eurooppa-liigassa. Sevillan kanssa espanjalainen saavutti peräti kolme perättäistä mestaruutta kilpailussa. Valmentaja arvostaa pokaaleita muutenkin hyvin korkealle. Emeryn mukaan pokaalin voittaminen on tärkeämpää, kuin Mestarien liigaan pääseminen. Tosin mikäli Arsenal voittaa huomisen finaalin se saa palkinnoksi molemmat. Pokaalin lisäksi palkintona on myös paikka Mestarien liigaan ensi kaudeksi.

”Ensimmäinen tavoite kaikilla joukkueilla maalimassa on voittaa pokaali. Se on ensimmäinen tavoite”, Emery kertoi lehdistötilaisuudessa ennen huomista finaalia.

”Toinen tavoite on auttaa saavuttamaan Mestarien liiga -paikka.”

”Ensimmäinen tähtäin Arsenalilla ja Chelsealla on pelata kannattajille ja voittaa heille ensimmäinen pokaali tällä kaudella. Huomenna meillä on edessämme suuri haaste. Tärkeintä on voittaa pokaali sekä pelata ja nauttia näistä hetkistä.”

 

BETSAFE TARJOAA ILMAISVETOKLUBIN. NAPPAA TÄSTÄ KAKSI 10€ ILMAISVETOA JOKA VIIKKO!

 

Seuraa myös Twitterissä!
@pasi_rosti
@vaihtopenkkicom