Advertisement

“En aio olla mukana valitsemassa seuraajaani” – Arsene Wenger

Arsenalin managerin Arsene Wengerin seuraaja on ollut jo hyvin pitkään puheenaihe Arsenalin ympärillä. Lähes jokaisella fanilla on luonnollisesti mielipiteensä siitä, kuka on paras mies tähän tehtävään, kun Wenger joskus tulevaisuudessa päättää jättää nykyisen tehtävänsä. Siihen voi tosin vierähtää vielä tovi, sillä Wengerillä on käynnissä ensimmäinen kausi nykyisen kahden kauden kattavasta sopimuksestaan. Kuluva kausi on ranskalaisen 22. Arsenalissa.

Wenger itse on kertonut, ettei hän aio osallistua työnsä jatkajan valitsemisprosessiin, sillä hänen mielestään tuo on seuran hallituksen tehtävä. Toki tässä piilee pieni porsaanreikä, sillä Wengerin on uskottu nousevaan seuran hallitukseen, kun hänen tehtävänsä managerina tulee joskus päätökseen.

”En tiedä kuka tulee tilalleni” Wenger kertoi BeIN Sportsille.


On seuran hallituksen tehtävä valita seuraajani. En halua osallistua hallituksen toimiin tällä hetkellä”

”Kun olet managerina, sinun täytyy asennoitua tehtävään kuin pysyisit tehtävässä ikuisesti. Tehtävä vaatii täyden keskittymisen”

Hieman ironisesti useiden Arsenal fanien mielestä Wenger on kirjaimellisesti ollut tehtävässään ikuisesti. Loistava syyskuu on kuitenkin hiljentänyt suurimpia kriitikkoja jonkin verran. Seura ei ole hävinnyt Livepoolille kärsityn 4-0 tappion jälkeen kertaakaan.

Arsenal kohtaa maaottelutauon jälkeen Valioliigassa kautensa hyvin aloittaneen Watfordin vieraissa 14. lokakuuta.