Advertisement

Enää kolme viikkoa h-hetkeen! Englannin Mestaruussarja jatkumassa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna

Englannin pelikentillä päästään tositoimiin mahdollisesti jo kolmen viikon kuluttua, sillä maan toiseksi korkeimman sarjatason, Mestaruussarjan, on tarkoitus käynnistyä 6. kesäkuuta.

Valioliigan jatkosta keskustellaan jälleen tällä viikolla, mutta näillä näkymin Englannin korkeimmalla sarjatasolla paluu pelikentille tapahtuu viikko Mestaruussarjan jatkumista myöhemmin.

Englannin kolmanneksi ja neljänneksi korkeimmat sarjatasot, Ykkösliiga ja Kakkosliiga, tullaan mitä todennäköisimmin keskeyttämään kokonaan.


Maan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, Kansallisliigassa, on jo päätetty jättää kausi kesken, mutta vielä ei ole tehty ratkaisua siitä, millä tavoin lopulliset sijoitukset määritetään.

Englannin Mestaruussarja on ollut Valioliigan tavoin keskeytettynä jo kahden kuukauden ajan. Jokaisella joukkueella on kautta jäljellä vielä yhdeksän ottelun verran. Tällä hetkellä suorissa nousupaikoissa Valioliigaan on kiinni Leeds ja West Bromwich, joista ensin mainittu on pelannut viimeksi maan korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2003-04.