Advertisement

Englannin jalkapalloliitto julkaisi FA Cupin alustavan otteluohjelman – pelit käyntiin kesäkuussa, mestari ratkeaa elokuussa

Englannin jalkapalloliitto tiedotti perjantaina maailman vanhimman jalkapallokilpailun, Englannin FA Cupin, viimeisten kierrosten aikataulun.

FA Cup oli edennyt jo puolivälierävaiheeseen, ennen kuin koronaviruspandemia keskeytti kauden. Jäljellä on siis enää kahdeksan joukkuetta, jotka tavoittelevat himoittua pokaalia.

Kilpailun hallitseva mestari Manchester City kohtaa puolivälierissä Newcastlen, Leicester Chelsean ja Arsenal Sheffield Unitedin. Suomalaisittain mielenkiintoisin puolivälieräottelu on ehdottomasti Teemu Pukin edustaman Norwichin ja Manchester Unitedin välinen kamppailu.

Puolivälierät on tarkoitus pelata kesäkuun viimeisenä viikonloppuna, 27-28. kesäkuuta. Välieräottelut pelattaisiin heinäkuun 11-12. päivä ja kilpailun mestari ratkaistaisiin lauantaina 1. elokuuta.

Siitä, missä pelit pelataan, ei olla vielä päätetty. Ottelupäivät eivät myöskään vielä ole virallisia, vaan alustavia päivämääriä.