Advertisement

Englannin keskikenttäpelaajalla vankka luotto maajoukkueeseen – “Uskomme, että voimme olla maailman parhaita”

Emglannin jalkapallomaajoukkue jatkoi vahvoja otteitaan perjantaina, kun Tshekki kaatui EM-karsintojen avausottelussa Wembleyllä peräti 5-0 -lukemin.

Englanti on noussut aivan uudelle tasolle Gareth Southgaten alaisuudessa ja joukkue parantaa otteitaan jatkuvasti. Keskikenttäpelaaja Dele Alli uskookin, että tällä hetkellä FIFA:n maailman rankingin viidentenä olevasta Englannista on tulossa maailman paras joukkue.

“Uskomme, että voimme olla maailman parhaita. Jokaisella on mielipiteensä, mutta teemme töitä tämän asian saavuttamiseksi. Siihen on vielä pitkä matka, paljon työtä sen saavuttamiseksi, mutta olemme menossa oikeaan suuntaan, Alli sanoi.

Englannin joukkue on todella nuori ja tulee kehittymään vuosi vuodelta. Southgate on saanut isosti kiitosta siitä, että hän on antanut juniori-ikäisille pelaajille mahdollisuuden joukkueessa. Viimeisimpinä pelaajina joukkueessa mahdollisuuden ovat saaneet tulevaisuuden tähtipelaajat, Jadon Sancho ja Callum Hudson-Odoi.

“He ovat molemmat fantastisia pelaajia, he ovat yhä nuoria, mutta ovat jo todistaneet voivansa pelata tällä tasolla, Alli kehaisi kaksikkoa.

“Olen nähnyt heidät harjoituksissa ja he ovat hämmästyttäviä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Heidän peliään on viihdyttävää katsoa, mikä on tietysti hyvä asia faneille, mutta samalla he ovat loistavia joukkuepelaajia.”

Englannin urakka EM-karsinnoissa jatkuu tänä iltana, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Montenegron. Ottelu potkaistaan käyntiin kello 21.45 ja sitä voi seurata Viasat Jalkapallo-kanavalta tai Viaplayn suoratoistopalvelusta.