Advertisement

Englannin Liigacup: enää kahdeksan parasta jäljellä – tässä on puolivälieräparit!

Englannin Liigacupin neljännesvälierät pelattiin päätökseen torstai-iltana, ja jäljellä on enää kahdeksan parasta joukkuetta.

Liigacupin voittoa peräti kolmena vuotena peräkkäin juhlinut Manchester City on vähemmän yllättäen taistelemassa jälleen kilpailun voitosta. Puolivälierissä vastus on kuitenkin kovaa luokkaa, sillä City matkustaa Emiratesille Arsenalin vieraaksi.

Voitosta voittoon alkukauden aikana marssinut Everton saa puolivälierissä vastaansa Manchester Unitedin. Ottelu pelataan Goodison Parkilla, ja myös tästä ottelusta lienee luvassa kutkuttavan jännittävä.

Tottenhamin arpaonni oli kenties se paras, sillä pohjoislontoolaiset kohtaavat sarjaporrasta alempana pelaavan Stoken. Stoke on kuitenkin lähettänyt Liigacupissa laulukuoroon jo Wolvesin sekä Aston Villan, vieläpä vieraskentällä, joten mikään läpihuutojuttu ei tämäkään ottelu ennakkoon ole.

Neljännessä puolivälieräottelussa kohtaavat Brentford ja Newcastle. Suomalaishyökkääjä Marcus Forss on ollut oivassa maalivireessä alkukauden aikana, ja tehnyt joukkueen Liigacup-taipaleen aikana maalit jo West Bromwichia ja Fulhamia vastaan. Stoken tavoin Mestaruussarjassa pelaava Brentford on tiputtanut jo kaksi valioliigaseuraa – kolmas päänahka toisi seuralle paikan välieriin.

Puolivälierät pelataan 22.-23. joulukuuta.

Englannin Liigacupin puolivälieräparit:

  • Stoke-Tottenham
  • Brentford-Newcastle
  • Arsenal-Manchester City
  • Everton-Manchester United