Advertisement

Englannin Liigacupin neljännesvälierät starttaavat – Manchester Cityn vuoro kouluttaa Southamptonia?

Kuva: TT, Rex Shutterstock

Englannin Liigacupin neljännesvälierät starttaavat tänään viidellä ottelulla.

Puolivälieräpaikkaa valioliigaseuroista tavoittelevat Leicester, joka pelaa vieraskentällä Burtonia vastaan, Everton ja Watford, jotka kohtaavat Goodison Parkilla, sekä Manchester City ja Southampton, jotka ratkaisevat paremmuutensa Etihadilla.

Viasatin illan tv-otteluksi on valikoitu Cityn ja Sotonin välinen kamppailu.

Kilpailun hallitseva mestari Manchester City on otteluun selkeä ennakkosuosikki, eikä jatkoon menijästä pitäisi olla epäselvyyttä. Sotonin itseluottamuksesta karisi viimeisetkin rippeet perjantaina, kun Leicester haki St Mary’lta valioliigahistorian suurinumeroisimman vierasvoiton, jotka kirjattiin lukemin 9-0. Kyseisestä ottelusta on vain neljä päivää aikaa, joten tuo ottelu kummittelee varmasti edelleen Soton-pelaajien takaraivossa.

City on voittanut joukkueiden viisi edellistä kohtaamista, eikä kuudetta peräkkäistä voittoa estä mikään. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen Etihadilla päättyi Cityn 6-1 -kotivoittoon ja samankaltaisia lukemia voidaan odottaa myös tältä illalta.

Pelivihjeemme otteluun on Manchester Cityn vähintään kolmen maalin voitto, josta Betsson tarjoaa lähes kaksinkertaisesti rahat takaisin (1.98). Kohteen pääset pelaamaan TÄSTÄ.

Englannin Liigacupin tiistai-illan neljännesvälieräottelut

Burton-Leicester

Crawley-Colchester

Everton-Watford

Manchester City-Southampton

Oxford United-Sunderland