Advertisement

Englannin Liigacupissa jaossa viimeiset puolivälieräpaikat – luvassa kaksi huippukamppailua

Kuva: TT, Rex Shutterstock

Englannin Liigacupin kolme viimeistä puolivälieriin etenevää joukkuetta selviää tänään, kun neljännesvälierät pelataan päätökseen. Jalkapallon ystäviä hemmotellaan oikein olan takaa, sillä luvassa on kaksi todellista huippukamppailua, jotka molemmat näkyvät suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla.

Anfieldilla Liverpool saa vieraakseen Arsenalin.

Molempien joukkueiden kokoonpanossa tullaan varmasti näkemään paljon muutoksia, sillä ottelutahti on kova ja Liigacup ei totutusti ole joukkueille se kauden tärkein kilpailu. Oli kokoonpanot mitkä tahansa, Liverpool lähtee otteluun selvänä suosikkina. Liverpool on ollut Jurgen Kloppin alaisuudessa Arsenalille melkoinen peikko, sillä yhdeksästä keskinäisestä ottelusta Arsenal ei ole voittanut yhtään.

Illan toinen huippukamppailu pelataan Stamford Bridgellä, jossa Chelsea isännöi Manchester Unitedia.

Chelsea on vaikean alkukautensa jälkeen pelannut todella pirteästi ja joukkueella on käynnissä peräti seitsemän ottelun voittoputki. Chelsea pelaa viihdyttävää jalkapalloa, jossa tilanteita riittää kummassakin päädyssä, joten luvassa on varmasti vauhdikas ottelu. Kauden avausottelussa Chelsea kärsi nöyryyttävän 4-0 -tappion Old Traffordilla, joten lontoolaiset hamuavat revanssia manchesterilaisjoukkueesta kotiyleisönsä edessä.

Englannin Liigacupin keskiviikko-illan neljännesvälieräottelut

Liverpool-Arsenal 21.30

Aston Villa-Wolves 21.45

Chelsea-Manchester United 22.05