Advertisement

Englannin maajoukkueesta ulos potkittu Mason Greenwood antoi lausunnon koskien vakavaa virhettään: ”Lupaan, että tämä on opetus, josta otan opikseni”

Manchester Unitedin hyökkääjälupaus Mason Greenwood ja Manchester Cityn Phil Foden potkittiin maanantaina ulos Englannin maajoukkueesta kaksikon rikottua ”kupla”-sääntöjä maajoukkueen leirillä Reykjavikissa.

Islantilaismedia uutisoi maanantaina siitä, kuinka Greenwood ja Foden olivat lauantain maajoukkuedebyyttiensä jälkeen viettäneet hotellilla aikaa kahden naisen kanssa, vaikka säännöissä oli kielletty kanssakäyminen joukkueen ulkopuolisten jäsenten kanssa.

Englannin jalkapalloliitto on ottanut tutkintaan kaksikon sääntörikkomukset, joita maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate kuvasi ”erittäin vakavaksi”.

Foden pahoitteli käytöstään sosiaalisen median kautta maanantai-iltana, kun taas Greenwood antoi lausunnon Manchester Unitedin verkkosivujen kautta tiistai-aamuna.

”Minulla on nyt mahdollisuus pohtia mitä tapahtui. Voin vain pyytää anteeksi kaikilta aiheuttamastani hämmennyksestä”, 18-vuotias Greenwood sanoi.

”Oli vastuuton teko rikkoa COVID-19 -protokollia, joiden on tarkoitus suojella pelaajia, henkilökuntaa ja yleisöä.”

”Haluan erityisesti pyytää anteeksi Gareth Southgatelta. Tuotin hänelle pettymyksen, vaikka hän oli osoittanut suurta luottamusta minuun. Englannin puolesta pelaaminen oli yksi elämäni ylpeimmistä hetkistä, ja olen vain itse syyllinen tähän valtavaan virheeseen. Lupaan perheelleni, faneilleni, Manchester Unitedille ja Englannille, että tämä on opetus, josta otan opikseni.”

https://twitter.com/TheManUtdWay/status/1302975865215684608