Advertisement

Englannin maajoukkuepuolustaja kertoi, kuinka kauan pelaajat tarvitsevat harjoitusaikaa ollakseen valmiita valioliigakauden jatkumiseen

Valioliigakausi 2019-20 on keskeytettynä ainakin toukokuun alkuun asti, mutta tuoreimpien arvioiden perusteella kauden jatkuminen lykkääntyy ainakin kesäkuulle.

Myös joukkueharjoitukset ovat jokaisen valioliigaseuran toimesta keskeytetty, ja pelaajat pyrkivät itsenäisesti pitämään peruskuntoaan yllä.

Kaikki jalkapalloa seuraavat ihmiset odottavat kuumeisesti kauden jatkumista, mutta harvalla tuskin on käynyt mielessä se, kauanko pelaajat tarvitsevat aikaa ollakseen jälleen täydessä pelikunnossa. Tähän kysymykseen vastauksensa antoi tänään Everton-puolustaja Michael Keane.

“Kaikille pelaajille on lähetetty henkilökohtainen harjoitusohjelma, jota suoritetaan kotona”, Keane kertoi TalkSPORT:lle.

“Se ei ole helppoa, koska sinulla ei ole normaalia varustusta, joten sinun on vain improvisoitava ja tehtävä mitä pystyt.”

“Valioliiga voi alkaa uudelleen kuukauden kuluttua, mutta siinä voi kestää pidempäänkin.”

“Joten meidän on vain pidettävä tämä kuntotaso perustasolla. Tarvitsemme pari viikkoa kunnollista harjoittelua ennen seuraavaa peliä – olettaen, että pelaajat ovat työskennelleet tällä välin kovasti – ja olemme valmiita pelaamaan.”

Englannin maajoukkueeseenkin kuuluva Keane on pelannut tällä kaudella 22 valioliigaottelua Everton-paidassa, joissa hän on tehnyt yhden maalin.