Advertisement

Englannin sisäinen siirtoikkuna vielä auki – listasimme viisi nimekkäintä pelaajaa, jotka valioliigaseurat voivat vielä hankkia

Kesän 2020 siirtoikkuna sulkeutui maanantain ja tiistain välisenä yönä, mutta samalla aukesi erillinen siirtoikkuna, jonka aikana valioliigaseurat voivat tehdä pelaajasiirtoja EFL-seurojen kanssa.

EFL-seuroihin lukeutuvat Englannin toiseksi ylimmän sarjatason, Mestaruussarjan, kolmanneksi ylimmän, Ykkösliigan, sekä neljänneksi ylimmän, Kakkosliigan, joukkueet. Erityisesti Mestaruussarjassa pelaa varsin nimekkäitä pelaajia, jotka olisivat vahvistuksia useammalle valioliigaseuralle.

Listasimme viisi nimekkäintä pelaajaa, jotka saattavat vielä siirtyä sarjaporrasta ylemmäs pelaamaan kuluvaksi kaudeksi:

Said Benrahma (Brentford)

Algerialaispelaaja oli viime kaudella yksi Mestaruussarjan valovoimaisimmasta pelaajista. Benrahma teki kauden aikana komeat 17 maalia ja antoi kymmenen maalisyöttöä, mutta valioliiganousu jäi haaveeksi joukkueen hävittyä ratkaisevan nousukarsintaottelun Fulhamille. Brentford on asettanut Benrahmalle 25 miljoonan punnan hintalapun, joka lienee varsin optimaalinen summa algerialaishyökkääjästä. Tietojen mukaan Benrahman siirto Valioliigaan on tähän mennessä kaatunut algerialaisen korkeaan palkkapyyntöön.

Ismaila Sarr (Watford)

22-vuotias senegalilaispelaaja tukahdutti viime kaudella Liverpoolin haaveet tappiottomasta kaudesta tykittäen helmikuun lopulla 2+1 -tehot Vicarage Roadilla pelatussa valioliigaottelussa. Sarr teki viime kauden aikana voittomaalin myös Manchester Unitedin verkkoon, joten senegalilaisen nimi painui monien mieleen. Sekä ManU että Liverpool ovat olleet kiinnostuneita Sarrista, mutta kumpikaan seuroista ei ole ollut valmis maksamaan Watfordin asettamaa 35 miljoonan punnan ulosostohintaa. Watford on myös kieltäytynyt lainasopimuksista.

Emi Buendia (Norwich)

Norwichin kirkkain tähti viime kaudella Valioliigassa. Argentiinalaiskeskikenttäpelaajan odotettiin olevan yksi halutuimmista Norwich-pelaajista putoamisen jälkeen, mutta toistaiseksi Buendia on pysynyt Kanarialinnuissa. Useamman seuran kerrotaan olevan kiinnostuneita, mutta tarjouksia argentiinalaisesta ei ole vielä tehty.

Todd Cantwell (Norwich)

Norwichin oma poika pelasi yhtä ottelua lukuunottamatta kaikissa viime kauden valioliigaotteluissa ja tykitti niissä kuusi maalia. Valioliigaan noussut Leeds on osoittanut kiinnostusta 22-vuotiaasta keskikenttäpelaajasta, mutta jo yli 100 miljoonaa pelaajahankintoihin kuluttaneen seuran budjetti alkaa olla koetuksella.

Joshua King (Bournemouth)

Norjalaishyökkääjä oli tammikuussa lähellä paluuta Manchester Unitediin, mutta siirto kaatui viime hetkillä. Sittemmin King on herättänyt kiinnostusta niin Englannissa [Tottenham] kuin Italiassa [Torino], mutta toistaiseksi siirtoa suuntaan tai toiseen ei ole tapahtunut. Kingin hintalappu tuskin on kovinkaan suuri, sillä hänen sopimuksensa Bournemouthin kanssa päättyy ensi kesänä. Oletettavaa on, että joku valioliigaseura nappaa tästä itselleen hyvän maalitakuun omaavan kakkoskärjen.

Englannin sisäinen siirtoikkuna sulkeutuu ensi viikon perjantaina, 16. lokakuuta.